Begeleiding op maat

"Wat een waardevolle dag bij Elaine. Bij de Premium Plus konden wij aangeven wat onze spanningen en wensen waren met betrekking tot de geboorte van ons tweede kindje. Daar heeft Elaine heel goed op ingespeeld. Aan het einde van de dag gingen we heel wat wijzer naar huis. Elaine voelt heel goed aan wat je nodig hebt, ook al spreek je dit niet uit. Fijn dat zij doorvraagt en echt hoort wat je zegt."
- Lindi -

 

Ik kan voor jou en je partner op maat ook veel betekenen. Dat betekent dat ik mijn begeleiding af stem op jouw behoeften. Ik maak gebruik van creatieve methoden om je te ondersteunen. Je kunt denken aan bijvoorbeeld een coachingtraject, privesessies, meditatiesessies of ademsessies. Dit kan in het Nederlands of Engels. De factuur kun je indienen bij je zorgverzekeraar, veelal vergoeden ze (deels).

 

Voor iedereen betekent 'op maat' iets anders. Daar zullen we in het telefonische gesprek samen achter komen. Maar je kunt bijvoorbeeld denken aan een opfrissessie omdat je wederom zwanger bent (yaaay!) of 1 op 1 begeleiding (het is prettig als je de Gratis Introductie dan ook hebt gevolgd)

Ik hanteer een live uurprijs van € 90,- incl BTW. Reiskosten binnen Den Haag zijn inbegrepen. Buiten Den Haag hanteer ik €0,19 per kilometer. Mogelijke parkeerkosten vind je terug op de factuur.

Je kunt ook een online sessie bij me boeken. Ik werk via Zoom Meetings. Tijdens deze sessie hanteer ik een prijs van €75,-. Je ontvangt een opname van onze sessie via wetransfer. 

NB. Ik werk in blokken van minimaal 2 uur en deze sessies zijn enkel door de weeks te boeken.

 

Ik merk dat het de privesessies het aller beste werken in samenwerking met de Instagramcursus die ik heb gemaakt. In 32 video's (van samen zo'n 3 uur) wordt er namelijk al een hele grondige basis gelegd voordat we de verdieping in gaan (zie hiervoor de Instagram zwangerschapscursus).

Voor deze combi variant hanteer ik deze prijzen:

Live cursus 2 uur + Instagram cursus: €275,-

Online cursus 2 uur + Instagram cursus: €249,-

Je zult merken dat dit super goed werkt voor je!


Na onze telefonische kennismaking schrijf ik een programma op maat voor je. Na akkoord plannen we onze sessie in en maak ik een betaallink in mijn website waar je de vragenlijst doorloopt en kunt betalen.

* de factuur ontvang je achteraf met factuurdatum achteraf. De zorgverzekering declareert enkel na het doorlopen van de volledige cursus.

  • Facebook Jouw Geboorte Avontuur
  • Instagram Jouw Geboorte Avontuur
LOGO_JouwGeboorteAvontuurNIEUWWebsite.pn