Ik kan voor jou en je partner op maat ook veel betekenen. Dat betekent dat ik mijn begeleiding af stem op jouw behoeften. Ik maak gebruik van creatieve methoden om je te ondersteunen. Je kunt denken aan bijvoorbeeld een coachingtraject, privesessies, meditatiesessies of ademsessies. Dit kan in het Nederlands of Engels. De factuur kun je indienen bij je zorgverzekeraar, veelal vergoeden ze (deels).

 

Voor iedereen betekent 'op maat' iets anders. Daar zullen we in het telefonische gesprek samen achter komen. Maar je kunt bijvoorbeeld denken aan:
• Een privé Geboortecursus (een dag een Geboortecursus op maat. Het liefst opgesplitst in 3  of meerdere dagdelen)

Geboorte Ademsessies (waarin we de geboorteademhalingen intensief oefenen, incl uitleg en extra ontspanningstools.)
• Woman only (een dag, het liefst opgesplitst in 3 dagdelen, waarin ik jou, zonder je partner begeleidt)

Ook kun je bij mij terecht voor:
Verdiepende Meditaties (Wanneer je beperkende gedachten omtrent de bevalling ervaart) *
Stuitsessies (Een hypnosesessie wanneer je kindje in stuit ligt) *
Motherblessings (groepsverband of privé) *
* Voor al deze sessies wil ik minimaal 2 uur reserveren.


Alle bovenstaande sessies zijn enkel door de weeks te boeken.

En ben je eerder cursist bij me geweest, nu weer zwanger en wil je opfrissen? Super leuk!! Bel me en we kijken wat jullie deze keer nodig hebben!

Ik hanteer een live uurprijs van € 75,- incl BTW. Reiskosten binnen Den Haag zijn inbegrepen. Buiten Den Haag hanteer ik €0,19 per kilometer. Mogelijke parkeerkosten vind je terug op de factuur.

Je kunt ook een online sessie bij me boeken. Ik werk via Zoom Meetings. Tijdens deze sessie hanteer ik een prijs van €65,-. Je ontvangt een opname van onze sessie via wetransfer. 

Na onze telefonische kennismaking schrijf ik een programma op maat voor je. Na akkoord plannen we onze sessie in en maak ik een betaallink in mijn website waar je de vragenlijst doorloopt en kunt betalen.

* de factuur ontvang je achteraf met factuurdatum achteraf. De zorgverzekering declareert enkel na het doorlopen van de volledige cursus.

  • Facebook Jouw Geboorte Avontuur
  • Instagram Jouw Geboorte Avontuur
LOGO_JouwGeboorteAvontuurNIEUWWebsite.pn