top of page

di 17 mrt

|

Vleugels

Online via Zoom (vanwege Corona) - Gratis Introductie

Gun jij jezelf en je baby een relaxte bevalling? Tijdens de Gratis Introductie vertel ik je wat je daarvoor nodig hebt en hoe ik jullie kan ondersteunen in het zelf vormgeven daarvan!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Online via Zoom (vanwege Corona) - Gratis Introductie
Online via Zoom (vanwege Corona) - Gratis Introductie

Tijd en locatie

17 mrt 2020, 19:45 – 22:00

Vleugels, Elandstraat 77A, 2513 GM Den Haag, Nederland

Over het evenement

Normaal geef ik mijn Introductie live! Ik kan me voorstellen dat je nu twijfelt aan bezoeken van de Gratis Introductie, nu er overal maatregelingen worden genomen. Ook voor mij geldt om hierover wijs te beslissen. 

Dus hoewel mijn Introducties maximaal voor 14 personen is en we bovendien een lage risicogroep zijn (dus #nostress), is het voor jou misschien een relaxter idee wanneer je gewoon thuis blijft. Daarom een alternatieve manier van mijn introductie: namelijk online! 

Ik heb daarvoor een mogelijkheid, namelijk Zoom Meetings. Dat is een online omgeving waarin ik via webcam te zien ben en ik ook mijn presentatie kan vertonen. Als jullie als deelnemer ook een webcam hebben kunnen we elkaar zien en horen. Heb je geen webcam, geen probleem, dan nog kun je deelnemen. 

Aanmelden kan dus! En het is slim om te doen ook want ondanks Corona.... bevallen zul je nog steeds gaan doen. Dus beter goed voorbereid!

Tickets

  • Bijgaand je 'ticket'

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page