HypnoBirthing Premium Mindset training (Live les in Den Haag)

Ik kan echt niet genoeg sterren geven voor Elaine!! Zo authentiek, grappig maar ook heel zorgvuldig geeft ze deze training. Haar cursus is super informatief op een leuke manier. Niet alleen voor mij maar ook voor mijn man (zie googlereview van Godard hoe hij het heeft ervaren).

Ik heb heel veel steun gehad aan mijn man tijdens de bevalling omdat hij goed wist hoe hij kon helpen en ikzelf kon goed ontspannen blijven omdat ik wist wat er ging komen.

- Lijster - 

Het mooiste wat je je kind kunt geven is bewust je bevalling voorbereiden en zorgen dat de bevalling soepel verloopt (hoe een bevalling ook verloopt!!). Want geboren worden is intens. Een soepele bevalling zorgt ervoor dat je kindje zachter geboren wordt (en daarvan zul je de vruchten plukken, HypnoBirthing baby’s zijn bewezen relaxter!)

Wil jij écht het allerbeste voor je kindje? Als je hier een volmondig JA op zegt, lees dan even door. Want mijn HypnoBirthing Premium Mindsettraining gaat verder dan de standaard. Deze variant is speciaal geschreven voor hen die de geboorte van hun kindje echt bloedserieus nemen. Zij die willen weten wat kan, wat mag, hoe het werkt, hoe zij hun kindje een optimale start kunnen geven, die volledige verantwoordelijkheid willen nemen voor het welzijn van hun kind. Als jij dit zo voelt, dan is mijn HypnoBirthing Premium Mindsettraining wat voor jou.

Voor wie is dit precies?

Voor jou geldt: je wilt controle hebben over je bevalling. Dus de manier waarop je kind ter wereld komt heeft jouw hoogste prioriteit en je beseft dat je daar zelf invloed op hebt. Of je nu thuis wilt bevallen, in het geboortehotel, mét pijn bestrijding, zonder pijnbestrijding. Of je een medische indicatie hebt of een geplande keizersnede verwacht. Dat maakt niet uit, het gaat mij om hoe je er in staat.

Na de cursus:

• Zijn al jouw onzekerheden weg, heb je meer zelfvertrouwen en heb je zowaar best zin in die hele bevalling.

• Weten jullie echt álles van het geboorteproces (kennis is macht, maar kennis is ook rust en dat is precies wat een moeder nodig heeft om relaxed te kunnen bevallen).

• Alle mogelijke 'mindfucks' zoals angst voor pijn, controle verlies, uitscheuren of uitputting zijn weg!!

• Beschikken jullie over tools toepasbaar bij elke fase van de bevalling waardoor ze relaxter is en het bevalproces beter vordert

• Zul je daardoor minder pijn ervaren bij de bevalling.

• Beheers je de juiste ademtechnieken.

En nogal een belangrijke:

• Heeft jullie baby minder last van stresshormonen tijdens het geboorteproces (je baby zal zoveel relaxter zijn dan andere baby’s!)

HypnoBirthing Premium:  €449,- 

De cursussen van Jouw Geboorte Avontuur worden veelal (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Check bij je verzekering of dit voor jou ook het geval is.

Je ontvangt:

• De officiële HypnoBirthing® methodiek dus 5 live lessen van 2,5 uur

• Bij mij volg je een Premium variant, vol extra's en bonus modules doorspekt van mijn unieke eigen ontwikkelde Mindsettraining. Dus:

• Mijn extra sausje: hoe zorg je dat je eigenaarschap, regie en autonomie ervaart in elk mogelijk scenario.

• Diepgang met betrekking tot bewust en gezond in je zwangerschap staan om zo de ontwikkeling van jouw kindje te optimaliseren.

• MP3's met de originele HypnoBirthing meditaties.

PLUS:

• Extra ingesproken meditaties

• Na elke les ontvang je een mail met belachelijk veel naslagwerk, links, films, tips en docu's

• Na de cursus mijn zelf geschreven E-book

• Een whatsappgroep met de groep, super leuk

Extra:

De verloskundigenpraktijken Tara, Ella, Mundo en VK verloskundigen hebben een kortingscode gekregen die zij hun zwangeren mogen geven Daarmee krijg jij €60,-korting op de 'Live op lokatie' of 'Live online' HypnoBirthing cursussen (deze korting kan niet in combinatie met andere kortingen gebruikt worden). Je kunt deze korting gebruiken als je direct de cursus Live of Online boekt. Vraag jouw praktijk om de persoonlijke praktijk korting.

Hieronder een testimonial van oud-cursist Bas :-)

Hoe werkt het?

Je volgt de HypnoBirthing Premium Mindsettraining cursus 5 avonden, in groepsverband en duren zo'n 2,5 uur. Deze cursus volg je met je partner, daar is de methodiek op geschreven. Maar kan hij/zij door omstandigheden niet komen, dan kom je alleen (of met je moeder, zus, vriendin, collega)

Waarom Jouw Geboorte Avontuur...

Ik heb in de afgelopen 4 jaar ruim 500 stellen begeleid naar die relaxte bevallingen vol zelfbeschikking en regie! Deze stellen wilden meer dan de standaard HypnoBirthing. Stellen die voor mijn HypnoBirthing Premium Mindsettraining nemen de geboorte super serieus en willen het beste van het beste.

Van verscheidende verloskundigen (Tara, Mundo, Ella, 't Haasch Geboortehuys, VK Verloskundigen) hoorde ik met regelmaat dat vrouwen die bij mij op les zaten daadwerkelijk zachter en kalmer baren. Daar ben ik zelf natuurlijk heel trots op maar wil je het zeker weten? Je kunt het je eigen verloskundige vragen.

Wanneer kun je HypnoBirthing Premium Mindsettraining het beste volgen?
Je kunt met de cursus starten tussen week 20 en week 32 van je zwangerschap. Dan kun je daarna aan de slag met de oefeningen. Maar je mag natuurlijk ook later of eerder beginnen.

Wat en waar?

De cursus bestaat uit vijf sessies van 2,5 uur. Het wordt in groepsverband gegeven. De HypnoBirthing Premium Mindsettraining cursus vindt plaats in Den Haag, op de Fahrenheitstraat 472. Je loopt bij de Anne&Max binnen.

Annuleren door de cursist

Tot 6 weken voor de aanvangsdatum kun je je deelname kosteloos annuleren.

Bij latere annulering ontvang je 75% deelname geld terug.

 

Wanneer je je onverhoopt twee weken voor aanvang van de cursus afmeldt, ben je het gehele cursusbedrag verschuldigd.

Annuleren door mij
De cursus gaat door bij aanmelding van minimaal 4 stellen, bij een te laag aantal wordt er gezocht naar een andere oplossing (waarschijnlijk online live les).


Verder gelden onderstaande algemene voorwaarden:

  • Ik heb het recht een bijeenkomst te verplaatsen naar een andere datum, bijvoorbeeld vanwege ziekte of omstandigheden.

  • Het missen van een of meerdere delen van de cursus geeft geen recht op restitutie van deelname geld.

  • De aanbetaling alleen geeft geen recht op de MP3 en/of het trainingsmateriaal.

  • Een wijziging van je boeking geldt als een annulering.

  • Facebook Jouw Geboorte Avontuur
  • Instagram Jouw Geboorte Avontuur
LOGO_JouwGeboorteAvontuurNIEUWWebsite.pn