GRATIS Introductie HypnoBirthing Premium in Den Haag

"Terugkijkend op de Gratis Introductieavond heb je ons al zoveel meer informatie en inzichten gegeven dan 'alleen' die twee beloofde concrete tips! Dat geeft nu al vertrouwen en een goed gevoel. Dankjewel daarvoor!" - Tessa
 

Niet goed voorbereid je bevalling ingaan is niet alleen super zonde, het is vooral niet nodig en doorgaans niet prettig voor je kindje, die immers recht heeft op een relaxed geboorteproces.

Toch zijn er genoeg vrouwen die kiezen voor deze strategie. Raar eigenlijk, als je je bedenkt dat een bevalling gemiddeld minimaal zestien uur duurt... Vaak heeft niet of nauwelijks voorbereiden nare gevolgen: zoals interventie op interventie wegens niet vorderende ontsluiting (dat door stress kan ontstaan), meer pijn en soms paniek. Of de angst dat het met het kindje niet goed gaat.
Waarom zou je jezelf en je kindje dit gemiddeld zestien uur lang aan doen?

Of je nu kiest voor een natuurlijke bevalling, een bevalling met pijnbestrijding of je gaat een ingeleide bevalling
of keizersnede tegemoet... het feit dat je op mijn website rondkijkt betekent dat jij het roer in eigen handen wilt nemen. En dat kan! Een bevalling creëren vanuit rust, kennis, regie en ontspanning is het beste wat jij je kind (en jezelf!) kunt geven. Met de evidence based en no-nonsense cursussen van Jouw Geboorte Avontuur creëer je dat relaxte geboorteproces zelf!

De HypnoBirthing cursussen van Jouw Geboorte Avontuur hebben een Premium classificering omdat de cursussen verder gaan dan de reguliere HypnoBirthing cursussen. Wil je weten wat dat precies behelst? Schrijf je in voor een Gratis Introductie.

Vanwege de grote interesse kun je als zwangere (samen met je partner) de introductieavond alleen volgen tot 28 weken van je zwangerschap (zie onder aan de pagina wat je kunt doen als je al verder in je zwangerschap zit).

 

Wegens succes extra ingelast - Bij Mundo - Gratis Introductie
Bij Vleugels - Gratis Introductie
Bij Vleugels - Gratis Introductie

Wist je dat je baby minder stress heeft tijdens de bevalling als je HypnoBirthing tools gebruikt? Hoe relaxed is dat? Er bestaan super waardevolle technieken. Stel je eens voor dat je ze kent... Dan heb jij een relaxtere bevalling. Maar jouw kind automatisch dus ook. En dat ga je merken: de eerste weken / maanden na de bevalling merk je dat bijv. in het gedrag van je baby.
Maar het gaat nog veel verder: hoe je baby zijn of haar geboorte beleeft heeft ook een (bewezen) uitwerking op de rest van het leven van jouw kind! Dat kun jij dus 'regelen' voor je baby.
 

Tijdens mijn Gratis Introductie HypnoBirthing neem ik je mee in de methodiek van stressreductie. Ik ga je naast HypnoBirthing inzichten nog veel meer geven waar je super blij van zult worden! Je zult direct al zoveel meer vertrouwen en kracht zult ervaren. Deze GRATIS introductie is er voor jou.

Je gaat tijdens deze avond sowieso naar huis met:

•    1 (adem)techniek waardoor je in de rust kunt blijven tijdens je bevalling, ook als het superheftig wordt!

En bovendien:

•    Heb ik aan het einde van de avond altijd nog een mooie aanbieding m.b.t. het cursusaanbod! (De cursussen van Jouw Geboorte Avontuur worden veelal (deels) vergoed door de zorgverzekeraar.)

Meld je hieronder aan (kom je samen met jouw partner, boek dan 2 tickets)!


De Introductie wordt door Elaine gegeven bij Vleugels (Elandstraat 77a, Den Haag), bij Mundo, 't Haagsch Geboortehuys of Tara, duurt 2,5 uur en is vet leuk! (NB. Wanneer de Introductie bij een verloskundigenpraktijk wordt gegeven betekent dat niet dat jij cliënt bij desbetreffende praktijk moet zijn. Je bent OVERAL welkom)
Ben je verder dan 28 weken en geïnteresseerd in HypnoBirthing Premium, kijk dan bij de cursusdata voor een cursus binnenkort. Je kunt je daarvoor ook inschrijven zonder het volgen van deze introductie.

  • Facebook Jouw Geboorte Avontuur
  • Instagram Jouw Geboorte Avontuur
LOGO_JouwGeboorteAvontuurNIEUWWebsite.pn