top of page

Bevalbad huren

Ik heb 3 'Birthpool in a box mini' bevalbaden in de verhuur.  Je huurt een bevalbad vanaf je week 37 tot week 42.

Het bad is inclusief alles en je ontvangt een nieuw stel slangen en hygiënische hoes. Deze retourneer je na gebruik niet.

Reserveren is wel vereist, via de groene knop hieronder. Het bad wordt op de afgesproken datum afgehaald en na de bevalling geretourneerd (exclusief de hygiënische  hoes en slangen).

Badverhuur vanaf je week 37 tot week 42 voor niet deelnemers: €185,- (er is vrijwel altijd een bad beschikbaar).

Voor deelnemers van mijn programma: €155,-.

Voor vragen of omdat je een bad wilt reserveren kun je een bericht achterlaten

De Huurperiode

De huurperiode van het bad pakket bedraagt 5 weken: 3 weken voor tot 2 weken na de uitgerekende datum.

In overleg kan de huurperiode verlengd worden (€ 5.50 per dag). Dit is alleen mogelijk indien het bad niet aansluitend verhuurd is.

Als ik het bad in slechte staat of incompleet retour ontvang worden de kosten voor reparatie, vervanging en/of schoonmaakkosten in rekening gebracht. 

Jouw Geboorte Avontuur is niet aansprakelijk indien het bad op een onjuiste manier gebruikt wordt voor, tijdens en na de bevalling.


 

Betalingsvoorwaarden


Binnen twee weken nadat je twee contracten ontvangen heeft dient je 1 exemplaar ondertekend terug te sturen. Het bad wordt nu voorlopig op jouw naam gereserveerd. De annulerings-voorwaarden gaan in als ik een ondertekend contract ontvangen heb.

Annuleringsvoorwaarden


Bij annulering vóór aanvang (bad is nog niet in huis) van de huurperiode moet er een geldige reden bestaan om in aanmerking te komen voor terugbetaling van een deel van de huursom of het betalen van een deel van de huursom.

Je krijgt je geld teruggestort minus € 25.00 reservering- en administratiekosten. Als je nog niet betaald hebt dan moet je dus nog € 25.00 op m’n bankrekening storten. 

Ik ontvang tevens een schriftelijke verklaring van een dokter, specialist of verloskundige.

Geldige redenen zijn:

  1. als er sprake is van een stuitligging of dwarsligging;

  2. een vroeggeboorte;

  3. als er sprake is van een te hoge of lage bloeddruk;

  4. als er sprake is van zwangerschapsvergiftiging; 

  5. bij een extreem laag ijzergehalte;

  6. bij opname in een ziekenhuis wegens andere aandoeningen.

Bij annulering zonder geldige reden breng ik het gehele bedrag in rekening.


 

Na gebruik


Je zet de pomp in een emmer water zetten en doet er dan een druppeltje chloor in. Laat het water door pomp. Herhaal daarna dit proces met water ZONDER CHLOOR!

(De pomp moet worden gereinigd met een lichte chlooroplossing (30 ml chloor op 5 liter water). Het gebruik van huishoudhandschoenen wordt aangeraden. Deze procedure herhalen met alleen water zodat de pomp nog extra doorgespoeld worden en er geen chloorresten achter blijven. De slangen mogen weggegooid net als de hygiënische hoes. De DEKHOES ontvang ik retour!)

 

Na gebruik wordt het bad met beleid en droog ingepakt. De afvinklijst nalopen zodat er geen onderdelen kwijtraken of niet terugkomen. Schade aan het bad of aan de bijbehoren dient te worden gemeld.

Het bad dient op tijd te worden teruggebracht.

 

Handleiding

Bij het ophalen van het bad ontvang je een instructie set met een gebruiksaanwijzing, adviezen en tips over het gebruik van het bad. Test het bad altijd van tevoren uit.

bottom of page