top of page

Kosteloze masterclass ter voorbereiding op de bevalling voor zwangeren van 't Haagsch Geboortehuys

Hoe fijn als jij goed voorbereid bent, waarin jij / jullie - samen met jouw verloskundige - een fantastische ervaring kunt creeeren. Dat gaat verder dan adem- en ontspanningstechnieken dan ook. Relaxed bevallen vanuit Regie (RBVR) is zo ingericht dat je rekening leert houden met alle mogelijke scneario's én daarmee overweg kunt!

In samenwerking met jouw verloskundigen hebben wij een maatwerk 'Relaxed bevallen vanuit Regie' programma voor je klaarstaan. Dit programma is op aanvraag van Sigrid zo samengesteld dat het aansluit op de visie van 't Haagsch Geboortehuys en ook rekening houdt met de mogelijkheid dat je bevalling medisch kan worden (en er dus een overdracht naar het ziekenhuis plaatsvindt).

Op 26 juni volg je om 20:00 een kosteloze masterclass via Zoom.

In een online masterclass deel ik 2 geheimen die je inzicht geven in hoe jij regie kunt houden tijdens je bevalling. Deze twee geheimen zijn de basis van het 'Relaxed bevallen vanuit Regie' geboorte voorbereidingsprogramma. Je maakt dus in de basis kennis met dit programma én krijgt sowieso kennis waardoor je meer rust gaat ervaren in de periode naar de bevalling toe, plus tools om die rust te bewaren tijdens je bevalling!

Meedoen is kosteloos en handig ter voorbereiding. In the pocket!

Tevens geef ik je die avond een mooi aanbod op het volledige programma (in totaal 10 uur), waardoor je controle leert te behouden. Hoe je bevalling dan ook loopt! Je kunt na die avond beslissen of je dat wilt doen.

Na het inschrijven via onderstaand formulier ontvang je tevens binnen enkele dagen het Ebook 'Mijn vijf tips Relaxed bevallen vanuit Regie'.

Wat betreft vergoedingen: JGA is aangesloten bij de Beroepscoordinatie Childbirth Educators (BCE) (https://www.childbirtheducators.nl/). KvK nummer is 67412904.

Over mij
Ik ben Elaine, founder van het ‘Relaxed bevallen vanuit Regie' geboorte voorbereidingsprogramma.
Dit programma – bestaande uit 10 uur aan waardevolle informatie – heb ik ontwikkeld zodat jij als zwangere, samen met jouw partner, een geboorte ervaring kunt creëeren waar je vol trots en bewondering op kunt terugkijken. 
Hoor je wel eens dat je een bevalling niet kunt plannen? Klopt, kan ook niet. Maar wat je wel kunt doen is het vormgeven, ensceneren, voorbereiden en enorm veel invloed uitoefenen op alles en iedereen.
Om dat voor jezelf te bewerkstelligen is wel meer nodig dan adem- en ontspanningstexchnieken alleen. Wat dan wel? Kennis over de eerste en tweede lijn, veranderende scenario’s, snappen wat er gebeuren kan en weten hoe je daarop in kunt spelen. Alles - van hypnobirthing tot regie - behandelen we binnen RBVR, zodat je écht aan een gedegen voorbereiding doet. Dit programma helpt je dus zodat jij straks kalm, rustig en relaxed door die bevalling heen gaat (wat een bewezen positieve uitwerking op jouw kindje heeft) en die in lijn is met de visie van jouw verloskundigen. Zodat jij een waanzinnig mooi verhaal vanuit kracht en ontspanning gaat creëren.
Hypno
Videocursu
Online Hypno
Tara cursus
bottom of page