Training 'Anti stress mindset' (via Zoom).

Donderdag 26 november - 20:30

Tijdens mijn 'Anti stress mindset' training zal ik je tools leren om stress te reduceren. 
Waarom deze training?

Stress wordt gemaakt door cortisol, dat is een stresshormoon. En een beetje stress tijdens je zwangerschap is best okay voor de groeiende baby. Je baby leert stress enigszins te incasseren. Het leert dat buiten de baarmoeder niet alleen maar 'zacht en liefjes' is. Dat maakt hem of haar ook veerkrachtig. 

Langdurig en chronische spanning echter is niet goed. Het heeft invloed op de algehele ontwikkeling van de baby. En aangezien het leven in de buik de blauwdruk vormt voor het verdere leven van het kind, creëer je een fundering vanuit stress. Niemand wil dat. Jij ook niet. 

De training:

In ongeveer 1,5 uur neem ik je mee in wat stress is, hoe het werkt in je lichaam en hoe je het kunt buigen ten behoeve van jouw immuunsysteem en de ontwikkeling van je kindje. 

 

Je krijgt:

• informatie hoe chronische stress werkt

• wat voor effect dat heeft op je immuunsysteem en op de ontwikkeling van je kindje

• inzicht in hoe je daar mee om kunt gaan, of beter; hoe je het kunt buigen

• 6 tools die je kunt inzetten om het daadwerkelijk te buigen.

PLUS ALS BONUS:

• Een meditatie 'contact maken met je kindje'

• Een mail met alle punten nog eens op rij en bijgevoegde links naar waardevol naslagwerk / video's.

• Een fikse korting op de HypnoBirthingcursus (online of live) of de Instagram geboorte cursus van Jouw Geboorte Avontuur

Volg deze training voor €24,95
Over mij:

Om vrouwen te stimuleren bewust bezig te zijn met zwangerschap en geboorte, begon ik in 2016 met Jouw Geboorte Avontuur. Ik ontdekte tijdens mijn eigen zwangerschap van Dim (nu 5 jaar) wat er nodig is om gecontroleerd te bevallen en dat dat dan ook gewoon kan.

Mijn bevalling verliep totaal anders dan het ideale scenario, maar ik bleef regie en eigenaarschap houden en de geboorte van mijn kindje was daarom fantastisch!
Ik ben mindset coach en ik train op stressreductie door middel van HypnoBirthing® cursussen. Deze mindsettraining is ten tijde van Corona ook super goed in te zetten voor zwangeren die stress krijgen van de onzekerheid omtrent dit onderwerp. Ik voel dan ook dat ik daar iets mee moet doen ten behoeve van die kindjes in de buik. Het zou zo zonde zijn als die kindjes er op latere leeftijd last van krijgen.

Het is mijn purpose in life om elke zwangere vrouw bewust te maken van bewust zwanger zijn, bewust bevallen en bewust ouderschap.  In mijn training ga ik je helpen.

  • Facebook Jouw Geboorte Avontuur
  • Instagram Jouw Geboorte Avontuur
LOGO_JouwGeboorteAvontuurNIEUWWebsite.pn