HypnoBirthing Premium Online via Zoom

Hi Elaine!! 

Onwijs bedankt voor deze super fijne en leerzame online cursus! Ik stond er al relaxt in maar dankzij jou tips, tricks, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen heb ik nog meer rust over me heen gekregen. Super fijn! Laat de bevalling maar komen

- Elleke - 

DEZE CURSUS WORDT ONLINE GEGEVEN VIA ZOOM.

 

Vind jij opmerkingen als 'ik had geen controle' of 'mijn bevalling duurde uren!' eigenlijk ook akelig, als vrouwen over hun eigen bevalling praten? Ja snap ik. Dat is ook akelig. En wist je dat het ook helemaal zo niet hoeft te gaan? Sterker nog, na het volgen van mijn cursus ben je zo goed voorbereid op jouw bevalling dat dit soort voorbeelden jou niet meer van je stuk brengen.

Waarom zou je je moeten voorbereiden op de bevalling?

Weet je... je bent maar een zoogdier. En zoogdieren 'doen het gewoon'. Jij kunt dit ook gewoon! Maar wat je vaak in de weg zit, ten opzichte van een dier, is dat jij kunt nadenken. En dat nadenken is niet altijd helpend. Want gedachten als 'wat als het zoveel pijn doet dat ik het niet aan kan' of 'ik ben als de dood om uit te scheuren', 'wat als het ondragelijk lang duurt en ik het niet vol houdt?' dragen niet echt bij. Ze saboteren de boel. Die gedachten lokken een reactie uit. In dit geval een stress reactie die daarop aan sluit: de bevalling doet pijn.
Ik leer je om zicht te krijgen op welke gedachten je hebt en hoe je dat kunt 'turnen'. Door je te helpen beseffen dat je dus maar een zoogdier bent en door bevallen te normaliseren. Met de beste resultaten. Namelijk dat je vanuit rust en zelfvertrouwen gaat bevallen.

Voor wie is dit precies?

Voor jou geldt: je wilt controle hebben over je bevalling. Dus de manier waarop je kind ter wereld komt heeft jouw hoogste prioriteit en je beseft dat je daar zelf invloed op hebt. Of je nu thuis wilt bevallen, in het geboortehotel, mét pijn bestrijding, zonder pijnbestrijding. Of je een medische indicatie hebt of een geplande keizersnede verwacht. Dat maakt niet uit, het gaat mij om hoe je er in staat. Je wilt je bevalling vormgeven omdat je weet dat je het maar 1 keer kunt doen. Je wilt het dus goed doen.
Resoneert dit bij je dan wil ik graag met je samenwerken. 
Voor HypnoBirthing Premium online geldt: je bent tussen de 20 en 32 weken zwanger wanneer jullie starten.

Hoi Elaine, 
Nogmaals bedankt voor de mooie, leerzame en leuke cursus! Ik voel me goed voorbereid op wat er dan ook komen gaat... Ik heb er helemaal zin in! 

- Kyra - 

Na de cursus:

• Zijn al jouw onzekerheden weg, heb je meer zelfvertrouwen en heb je zowaar best zin in die hele bevalling.

Weten jullie echt álles van het geboorteproces (kennis is macht, maar kennis is ook rust en dat is precies wat een moeder nodig heeft om relaxed te kunnen bevallen).

• Alle mogelijke 'mindfucks' zoals angst voor pijn, controle verlies, uitscheuren of uitputting zijn weg!!

Beschikken jullie over tools toepasbaar bij elke fase van de bevalling waardoor ze relaxter is en het bevalproces beter vordert

Zul je daardoor minder pijn ervaren bij de bevalling.

• Beheers je de juiste ademtechnieken.

En nogal een belangrijke:

Heeft jullie baby minder last van stresshormonen tijdens het geboorteproces (je baby zal zoveel relaxter zijn dan andere baby’s!)

HypnoBirthing Premium online:  €349,- 

De cursussen van Jouw Geboorte Avontuur worden veelal (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Check bij je verzekering of dit voor jou ook het geval is.

Extra:

De Haagse verloskundigenpraktijken Tara, Ella, Mundo en VK verloskundigen hebben een kortingscode gekregen die zij hun zwangeren mogen geven Daarmee krijg jij €60,-korting op de 'Live op lokatie' of 'Live online' HypnoBirthing cursussen (deze korting kan niet in combinatie met andere kortingen gebruikt worden). Vraag jouw praktijk om de persoonlijke praktijk korting.

Dag Elaine,

Wil je heel erg bedanken voor je cursus! Je geeft hem met zoveel liefde en enthousiasme, super fijn! Ik geloofde al in mijn eigen kracht maar nu heb ik daar ook echt meer zelfvertrouwen en tools voor gekregen.
Zo kan ik die kracht echt nog beter inzetten en er nog beter op vertrouwen 🖤

De cursus was ook heel fijn om samen te doen, niet alleen ik maar ook Jelle heeft er super veel aan gehad.
We zijn nu een nóg sterker team :) 

 

Dankje wel! Liefs, 

- Yke & Jelle -

Hoe werkt het?

Je volgt de HypnoBirthing cursus 5 avonden via Zoom, in groepsverband en duren zo'n 2 uur. Voorafgaande krijg je een link naar het digitale klaslokaal. Er is plek voor maximaal 10 stellen. Zo kan ik iedereen ook gewoon volop aandacht geven. 

Waarom Jouw Geboorte Avontuur...

Ik heb in de afgelopen 4 jaar ruim 450 stellen begeleid naar die relaxte bevallingen vol zelfbeschikking en regie!

Ik had een verloskundige in mijn les toen ze zelf zwanger was. Tijdens het introductieverhaal zei ze 'Ik ben verloskundige en heb al een aantal vrouwen mogen begeleiden die bij Elaine vandaan kwamen. Ik weet niet wát ze doet, maar wat ze doet werkt. En daarom zit ik nu zelf hier'. Van verscheidende verloskundigen (Tara, Mundo, Ella, 't Haasch Geboortehuys, VK Verloskundigen) hoorde ik met regelmaat dat vrouwen die bij mij op les zaten daadwerkelijk zachter en kalmer baren. Daar ben ik zelf natuurlijk heel trots op maar wil je het zeker weten? Je kunt het je eigen verloskundige vragen.

Wanneer kun je HypnoBirthing het beste volgen?
Je kunt de cursus starten tussen week 20 en week 32 van je zwangerschap. Dan kun je daarna aan de slag met de oefeningen. Maar je mag natuurlijk ook later of eerder beginnen. 

Annuleren door de cursist

Tot 6 weken voor de aanvangsdatum kun je je deelname kosteloos annuleren. Bij latere annulering ontvang je 85 % deelname geld terug.

Annuleren door mij

  • Ik heb het recht een bijeenkomst te verplaatsen naar een andere datum, bijvoorbeeld vanwege ziekte of omstandigheden.

  • Het missen van een of meerdere delen van de cursus geeft geen recht op restitutie van deelname geld.

  • De aanbetaling alleen geeft geen recht op de MP3 en/of het trainingsmateriaal.

  • Een wijziging van je boeking geldt als een annulering.

  • Facebook Jouw Geboorte Avontuur
  • Instagram Jouw Geboorte Avontuur
LOGO_JouwGeboorteAvontuurNIEUWWebsite.pn