top of page

'Relaxed bevallen vanuit Regie' online programma via Zoom

Hi Elaine!! 

Onwijs bedankt voor deze super fijne en leerzame online cursus! Ik stond er al relaxt in maar dankzij jou tips, tricks, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen heb ik nog meer rust over me heen gekregen. Super fijn! Laat de bevalling maar komen

- Elleke - 

 

Vind jij opmerkingen als 'ik had geen controle' of 'mijn bevalling duurde uren!' eigenlijk ook akelig, als vrouwen over hun eigen bevalling praten? Ja snap ik. Dat is ook akelig. En wist je dat het ook helemaal zo niet hoeft te gaan? Sterker nog, na het volgen van mijn programma ben je zo goed voorbereid op jouw bevalling dat jij een relaxte bevalling gaat hebben waar je grip op hebt.

Voor wie is dit precies?

Voor jou geldt: je wilt controle hebben over je bevalling. Dus de manier waarop je kind ter wereld komt heeft jouw hoogste prioriteit en je beseft dat je daar zelf invloed op hebt. Of je nu thuis wilt bevallen, in het geboortehotel, mét pijn bestrijding, zonder pijnbestrijding. Of je een medische indicatie hebt of een geplande keizersnede verwacht. Dat maakt niet uit, het gaat mij om hoe je er in staat. Je wilt je bevalling vormgeven omdat je weet dat je het maar 1 keer kunt doen. Je wilt het dus goed doen.
Resoneert dit bij je dan wil ik graag met je samenwerken. 

 

Hoi Elaine, 
Nogmaals bedankt voor de mooie, leerzame en leuke cursus! Ik voel me goed voorbereid op wat er dan ook komen gaat... Ik heb er helemaal zin in! 

- Kyra - 

Na de cursus:

• Zijn al jouw onzekerheden weg, heb je meer zelfvertrouwen en heb je zowaar zin in die hele bevalling.

• Weten jullie echt álles van het geboorteproces (kennis is ook rust en dat is precies wat een moeder nodig heeft om relaxed te kunnen bevallen).

• Alle mogelijke 'mindfucks' zoals angst voor pijn, controle verlies, uitscheuren of uitputting zijn weg.

• Beschikken jullie over tools toepasbaar bij elke fase van de bevalling waardoor je relaxter bent en het bevalproces beter vordert

• Zul je daardoor minder pijn ervaren bij de bevalling.

• Beheers je de juiste ademtechnieken.

En nogal een belangrijke:

• Je baby zal zoveel relaxter door de bevalling heen gaan! Baby's die geboren worden uit een moeder die een realistische voorbereiding heeft gedaan zal meer ontspannen door het geboorteproces hee gaan. Daardoor heeft ze een andere hormoonhuishouding en dat ervaart de baby ook. 

Dat zul je de eerste maanden na geboorte echt merken ook. Bijvoorbeeld: baby's 'landen' beter, je kindje kan beter met prikkels overweg, er is een betere hechting en (borst)voeding en je kindje minder slaapproblemen.

'Relaxed bevallen vanuit Regie' onlineprogramma:  €389,- 

De cursussen van Jouw Geboorte Avontuur worden veelal (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Check bij je verzekering of dit voor jou ook het geval is.

Je ontvangt met betrekking tot 'Relaxed bevallen':

• Hypnobirthing, mindful- en mindset tools in 4 live lessen van 2,5 uur.

• Adem- en ontspanningstechnieken waarmee jij je lijf onder controle krijgt en houdt.

Je ontvangt met betrekking tot 'vanuit Regie':

• Je weet wat jij wilt met betrekking tot je wensen, je kunt in samenwerking met je zorgverlener regie houden over jouw lijf en omstandigheden in elk mogelijk scenario. Dus ook als het medisch is of wordt. Je bent in staat om in samenwerking te blijven, in plaats van dat de bevalling, het beleid of de snelheid van medisch ingrijpen je overvalt (wat anderzijds vervelende gevolgen kan hebben)

• Diepgang met betrekking tot bewust en gezond in je zwangerschap staan om zo de ontwikkeling van jouw kindje te optimaliseren.

Inclusief:

Geboorteplan 2.0 (een invulbaar geboorteplan met meer diepgang en verbreding​.

PLUS:

• Extra ingesproken meditaties

• Na elke les ontvang je een mail met naslagwerk, links, films, tips en docu's

• Een E-book

• Een whatsappgroep met de groep, super leuk.

Dag Elaine,

Wil je heel erg bedanken voor je cursus! Je geeft hem met zoveel liefde en enthousiasme, super fijn! Ik geloofde al in mijn eigen kracht maar nu heb ik daar ook echt meer zelfvertrouwen en tools voor gekregen.
Zo kan ik die kracht echt nog beter inzetten en er nog beter op vertrouwen 🖤

De cursus was ook heel fijn om samen te doen, niet alleen ik maar ook Jelle heeft er super veel aan gehad.
We zijn nu een nóg sterker team :) 

 

Dankje wel! Liefs, 

- Yke & Jelle -

Hoe werkt het?

Je volgt 'Relaxed bevallen vanuit Regie' online programma 4 avonden via Zoom, in groepsverband en duren zo'n 2,5 uur. De lessen zijn interactief, met oefeningen en interactie en we hebben een pauze tussendoor.

Ik maak plaats voor max zo'n 10 stellen. Nadien zul je echt een band hebben opgebouwd met je klasgenoten!

Waarom Jouw Geboorte Avontuur...

Ik heb in de afgelopen jaren ruim 1600 stellen begeleid naar die relaxte bevallingen vol zelfbeschikking en regie.

Ik had een verloskundige in mijn les toen ze zelf zwanger was. Tijdens het introductieverhaal zei ze 'Ik ben verloskundige en heb al een aantal vrouwen mogen begeleiden die bij Elaine vandaan kwamen. Ik weet niet wát ze doet, maar wat ze doet werkt. En daarom zit ik nu zelf hier'. Van verscheidende verloskundigen (Tara, Mundo, Ella, 't Haasch Geboortehuys, VK Verloskundigen) hoorde ik met regelmaat dat vrouwen die bij mij op les zaten daadwerkelijk relaxter, kalmer en vanuit (zelf)vertrouwen baren. Daar ben ik zelf natuurlijk heel trots op maar wil je het zeker weten? Je kunt het je eigen verloskundige vragen.

Wanneer kun je 'Relaxed bevallen vanuit Regie' online programma het beste volgen?
Je kunt de cursus starten vanaf week 20 van je zwangerschap. Maar je mag natuurlijk ook later of eerder beginnen. 

Annuleren door de cursist

Tot 6 weken voor de aanvangsdatum kun je je deelname kosteloos annuleren. Bij latere annulering ontvang je 85 % deelname geld terug.

Annuleren door mij

  • Ik heb het recht een bijeenkomst te verplaatsen naar een andere datum, bijvoorbeeld vanwege ziekte of omstandigheden.

  • Het missen van een of meerdere delen van de cursus geeft geen recht op restitutie van deelname geld.

  • De aanbetaling alleen geeft geen recht op de MP3 en/of het trainingsmateriaal.

  • Een wijziging van je boeking geldt als een annulering.

bottom of page