top of page

Live programma 'Relaxed bevallen uit Regie' (in Den Haag)

Ik kan echt niet genoeg sterren geven voor Elaine!! Zo authentiek, grappig maar ook heel zorgvuldig geeft ze deze training. Haar cursus is super informatief op een leuke manier. Niet alleen voor mij maar ook voor mijn man (zie googlereview van Godard hoe hij het heeft ervaren).

Ik heb heel veel steun gehad aan mijn man tijdens de bevalling omdat hij goed wist hoe hij kon helpen en ikzelf kon goed ontspannen blijven omdat ik wist wat er ging komen.

- Lijster - 

Het mooiste wat je je kind kunt geven is bewust je bevalling voorbereiden en zorgen dat de bevalling soepel verloopt (hoe een bevalling ook verloopt!!). Want geboren worden is intens. Een soepele bevalling zorgt ervoor dat je kindje zachter geboren wordt (en daarvan zul je de vruchten plukken)

Wil jij écht het allerbeste voor je kindje? Als je hier een volmondig JA op zegt, lees dan even door. Want mijn 'Relaxed bevallen vanuit Regie' programma gaat verder dan de standaard. Deze variant is speciaal geschreven voor hen die de geboorte van hun kindje echt bloedserieus nemen. Zij die willen weten wat kan, wat mag, hoe het werkt, hoe zij hun kindje een optimale start kunnen geven, die volledige verantwoordelijkheid willen nemen voor het welzijn van hun kind. Als jij dit zo voelt, dan is mijn 'Relaxed bevallen vanuit Regie' programma wat voor jou.

Voor wie is dit precies?

Voor jou geldt: je wilt controle hebben over je bevalling. Dus de manier waarop je kind ter wereld komt heeft jouw hoogste prioriteit en je beseft dat je daar zelf invloed op hebt. Of je nu thuis wilt bevallen, in het geboortehotel, mét pijn bestrijding, zonder pijnbestrijding. Of je een medische indicatie hebt of een geplande keizersnede verwacht. Dat maakt niet uit, het gaat mij om hoe je er in staat.

Na dit programma:

• Zijn al jouw onzekerheden weg, heb je meer zelfvertrouwen en heb je zowaar best zin in die hele bevalling.

• Weten jullie echt álles van het geboorteproces (kennis is ook rust en dat is precies wat een mom to be nodig heeft om relaxed te kunnen bevallen).

• Alle mogelijke 'mindfucks' zoals angst voor pijn, controle verlies, uitscheuren of uitputting zijn verdwenen.

• Beschikken jullie over tools toepasbaar bij elke fase van de bevalling waardoor je relaxter bent en het beval proces beter vordert

• Zul je daardoor minder pijn ervaren bij de bevalling.

• Beheers je de juiste ademtechnieken.

En nogal een belangrijke:

• Je baby zal zoveel (bewezen!) relaxter door de bevalling heen gaan. Dat zul je de eerste maanden na geboorte echt merken ook. Bijvoorbeeld: baby's 'landen' beter, je kindje kan beter met prikkels overweg, er is een betere hechting en (borst)voeding en je kindje minder slaapproblemen.

'Relaxed bevallen vanuit Regie' programma:  €389,- 

De cursussen van Jouw Geboorte Avontuur worden veelal (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Check bij je verzekering of dit voor jou ook het geval is.

Je ontvangt met betrekking tot 'Relaxed bevallen':

• Hypnobirthing, mindful- en mindset tools in 4 live lessen van 2,5 uur.

• Adem- en ontspanningstechnieken waarmee jij je lijf onder controle krijgt en houdt.

Je ontvangt met betrekking tot 'vanuit Regie':

• Je weet wat jij wilt met betrekking tot je wensen, je kunt in samenwerking met je zorgverlener regie houden over jouw lijf en omstandigheden in elk mogelijk scenario. Dus ook als het medisch is of wordt. Je bent in staat om in samenwerking te blijven, in plaats van dat de bevalling, het beleid of de snelheid van medisch ingrijpen je overvalt (wat anderzijds vervelende gevolgen kan hebben)

• Diepgang met betrekking tot bewust en gezond in je zwangerschap staan om zo de ontwikkeling van jouw kindje te optimaliseren.

Inclusief:

Geboorteplan 2.0 (een invulbaar geboorteplan met meer diepgang en verbreding)

• BOVENDIEN: inbegrepen in dit pakket zit een 1 op 1 sessie twv €75,-. Die krijg je er van mij BIJ!

PLUS:

• Extra ingesproken meditaties

• Na elke les ontvang je een mail met naslagwerk, links, films, tips en docu's

• Een E-book

• Een whatsappgroep met de groep, super leuk

Hieronder een testimonial van oud-cursist Bas :-)

Hoe werkt het?

Je volgt het 'Relaxed bevallen vanuit Regie' programma 4 avonden, in groepsverband en duren zo'n 2,5 uur. Dit programma volg je met je partner, daar is de methodiek op geschreven. Maar kan hij/zij door omstandigheden niet komen, dan kom je alleen (of met je moeder, zus, vriendin, collega). In de tussentijdse weken ga je, al dat niet met jouw partner, op onderzoek uit naar wat jouw eigen wensen en ideeen zijn met betrekking tot de geboorte van jullie kindje.

Waarom Jouw Geboorte Avontuur...

Ik heb in de afgelopen jaren ruim 1600 stellen begeleid naar die relaxte bevallingen vol zelfbeschikking en regie. Van verscheidende verloskundigen (Tara, Mundo, Ella, 't Haasch Geboortehuys, VK Verloskundigen) hoorde ik met regelmaat dat vrouwen die mijn programma volgen daadwerkelijk relaxter, kalmer en vanuit meer (zelf)vertrouwen baren. Daar ben ik zelf natuurlijk heel trots op maar wil je het zeker weten? Je kunt het je eigen verloskundige vragen.

Wanneer kun mijn programma het beste volgen?
Je kunt met de cursus starten vanaf week 20 van je zwangerschap. Dan kun je daarna aan de slag met de oefeningen. Maar je mag natuurlijk ook later of eerder beginnen.

Wat en waar?

Mijn programma bestaat uit 4 sessies van 2,5 uur. Het wordt in groepsverband gegeven. Het 'Relaxed bevallen vanuit Regie' programma vindt plaats in Den Haag, op de Fahrenheitstraat 472. Je loopt bij de Anne&Max binnen.

Annuleren door de cursist

Tot 6 weken voor de aanvangsdatum kun je je deelname kosteloos annuleren.

Bij latere annulering ontvang je 75% deelname geld terug.

 

Wanneer je je onverhoopt twee weken voor aanvang van de cursus afmeldt, ben je het gehele cursusbedrag verschuldigd.

Annuleren door mij
De cursus gaat door bij aanmelding van minimaal 4 stellen, bij een te laag aantal wordt er gezocht naar een andere oplossing (waarschijnlijk online les).


Verder gelden onderstaande algemene voorwaarden:

  • Ik heb het recht een bijeenkomst te verplaatsen naar een andere datum, bijvoorbeeld vanwege ziekte of omstandigheden.

  • Het missen van een of meerdere delen van de cursus geeft geen recht op restitutie van deelname geld.

  • De aanbetaling alleen geeft geen recht op de MP3 en/of het trainingsmateriaal.

  • Een wijziging van je boeking geldt als een annulering.

bottom of page