Hypnobirthing Premium - Women Only

"De partnervideo's zijn fantastisch, Elaine! Het is precies wat je in de les ook uitlegt, maar dan gericht op de man! We hebben ze samen zitten doorkijken en mijn man heeft beter zicht op wat er gebeuren gaat.

Echt een mooie extra!"

- Simone - 

Herken je dit? Jij wilt een gedegen voorbereiding op de geboorte van jullie kindje, maar jouw partner heeft:

 • Een baan waardoor hij er niet bij mijn cursus aanwezig kan zijn.

 • Een activiteit zoals sport waardoor hij er niet bij aanwezig kan zijn.

 • Geen behoefte aan het volgen van een 'pufcursus' (wat dit overigens niet is ;-) )

Of je bent single mom of jullie hebben al kindjes en iemand moet er thuis blijven... 

Wat het ook is, dan is de Hypnobirthing Premium Women Only zwangerschapscursus perfect voor jou! In deze cursus leer ik je hoe je vanuit een relaxte mindset en vanuit controle kunt bevallen!

Daarnaast ontvang je een bonus, bestaande uit 6 waardevolle 'partnervideo's. Met deze video's van zo'n 1,5 uur totaal aan materiaal kun je gewoon thuis samen aan de slag. In elke video wordt nuttige informatie gegeven waar jullie direct wat mee kunnen qua oefeningen, maar zijn ook heel handig tijdens de bevalling of als naslag werk. Hier gaan jullie allebei super blij mee zijn. Deze video's ter waarde van 149,-, ontvang je er bij!!!


VOORWAARDE: Om aan de Women Only deel te nemen stel ik als voorwaarde dat je een Gratis Introductie van me hebt bijgewoond.

Als je de Hypnobirthing Premium Women Only volgt dan zorg ik dat:

 • Jij super goed wordt voorbereid op de geboorte van jouw kindje, met alle positieve gevolgen van dien.

 • Jij begrijpt hoe jouw lijf werkt en je daardoor kunt inspelen op alle sensaties die je tijdens je bevalling ervaart.

 • Je ademtechnieken en tools krijgt om te ontspannen, je om kunt gaan met de weeën, met de pijnbeleving die met weeën te maken heeft en je kunt genieten (ja, echt... genieten inderdaad) van het krijgen van je kindje.

 • Je partner stiekem dus niet wordt vergeten in dit verhaal, omdat ik 6 waardevolle mooie video's voor jullie heb, waar je heeel blij mee zult zijn.
   

Waarom zou je je moeten voorbereiden?
Bedenk je dat een bevalling zo'n 16 uur duurt (vanaf 5 cm ontsluiting). Hoe weet je dan wat je kunt doen in elke fase van de bevalling? Misschien wil je een ruggenprik tegen de pijn. Dat is okay, maar besef dat je de eerste periode van je bevalling gewoon thuis bent. Dus hoe ga je dan met je weeën om? Of wat als dingen ineens heel anders lopen en je wordt overvallen door beslissingen die (voor jou of over jou) worden gemaakt? Je kunt daar behoorlijk van van slag raken als je er niets van begrijpt. Zonde voor jou en niet prettig voor jouw baby.


Wat ik je leer zorgt ervoor dat je zelf aan het roer staat van je bevalling en dat jouw zorgverlener op maat voor jou gaat werken (hoe een bevalling ook verloopt). Met prachtige resultaten!

Elaine is een enthousiaste & down to earth dame waar je graag naar luistert en vertrouwt op haar ervaring.
De persoonlijke en enthousiaste benadering sprak mij erg aan en ook de partner video’s zijn erg leuk en nuttig! 

- Natasja -

De Geboortecursussen van Jouw Geboorte Avontuur zijn Premium omdat:

• je naast de basis van bevallen vooral leert wat je kunt als dingen anders lopen, met goede resultaten

• je leert de verantwoording bij jezelf te leggen en te houden, naast de regie

• jij de geboorte van jullie kind en hoe dat verloopt als ALLER hoogste prioriteit hebt

• verloskundigen zullen beamen dat vrouwen die mijn cursus hebben gevolgd kalmer, relaxter en meer ontspannen bevallen. En dit is de (bewezen) beste start voor jouw kind.

De Hypnobirthing Premium Women Only is 399,-. De cursussen van Jouw Geboorte Avontuur worden veelal (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Check bij je verzekering of dit voor jou ook het geval is.
* de factuur ontvang je achteraf met factuurdatum achteraf. De zorgverzekering declareert enkel na het doorlopen van de volledige cursus.

Je ontvangt bij Hypnobirthing Premium Women Only dus ook 6 waardevolle 'partnervideo's' ter waarde van €149,-. Bovenop de live cursusdagen. En die video's zijn voor jou en jouw geboortepartner, zodat hij of zij ook weet wat hij of zij voor jou kan betekenen. Dit gaat jullie echt een super team maken, en dat maakt dat jullie kindje relaxed ter wereld zal komen! Deze video's zijn 6 maanden na het volgend van de cursus voor jullie beschikbaar.

En verder:

 • Mijn cursus is interactief, met mooie filmpjes en ik ben vanzelfsprekend super up to date als het gaat over de geboortezorg

 • Je krijgt tools zoals ademhaling- en ontspanningstechnieken die bijdragen aan het vinden van rust (heel belangrijk als je bevalt)

 • Je krijgt meditaties op MP3!

 • Toegang tot mijn besloten facebookgroep.

 • Het boek 'Vrije Geboorte'

 • Mijn E-book als naslagwerk.

 • Ik maak altijd een whatsapp groep waardoor je in contact blijft met elkaar maar ook met mij voor vragen - anytime!

 • Verdiepingsmogelijkheden bij de Belevingsdagen (zoals cursussen borstvoeding, slaapcoaching, de eerste hapjes.)

Wanneer kun je dit volgen?
Je kunt de cursus starten tussen 20 en week 34 van je zwangerschap. Dan kun je daarna aan de slag met de oefeningen. Je hebt een Gratis Introductie HypnoBirthing van me bijgewoond.

Waar en hoe precies?

De cursus wordt in groepsverband gegeven en vindt plaats in Den Haag bij Vleugels. Ik neem altijd gezonde snacks en chocola mee voor tijdens de pauze. ​

Annuleren door de cursist

Tot 6 weken voor de aanvangsdatum kun je je deelname kosteloos annuleren.

Je ontvangt je betaling volledig terug. Wanneer je je onverhoopt twee weken voor aanvang van de cursus afmeldt, ben je het gehele cursusbedrag verschuldigd. 

Annuleren door mij
De cursus gaat door bij aanmelding van minimaal 4 zwangeren, lukt dit niet, dan kijken we of je alsnog de volledige HypnoBirthing kutn doen en krijg je tevens de partnervideo's.

Verder gelden onderstaande algemene voorwaarden:

 • Ik heb het recht een bijeenkomst te verplaatsen naar een andere datum, bijvoorbeeld vanwege ziekte of omstandigheden.

 • Het missen van een of meerdere delen van de cursus geeft geen recht op restitutie van deelname geld.

 • De aanbetaling alleen geeft geen recht op het E-book, de MP3 en/of het trainingsmateriaal.

 • Een wijziging van je boeking geldt als een annulering.

 • Facebook Jouw Geboorte Avontuur
 • Instagram Jouw Geboorte Avontuur
LOGO_JouwGeboorteAvontuurNIEUWWebsite.pn