top of page

zo 22 sep

|

Kunst & Kids Café

Meet Up oud cursisten bij Kunst & Kids cafe

Lieve cursisten en oud cursisten! Ik ben nu bijna 3 jaar bezig & 300 stellen verder! Daarom organiseer ik een MEET UP voor jullie allemaal bij het Kunst & Kids cafe op zondag 22 september! Een picknick en toffe Kunst & Kids activiteiten speciaal voor ons!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Meet Up oud cursisten bij Kunst & Kids cafe
Meet Up oud cursisten bij Kunst & Kids cafe

Tijd en locatie

22 sep 2019, 10:30 – 12:00

Kunst & Kids Café, Acaciastraat 182, 2565 KJ Den Haag, Nederland

Over het evenement

Hallo leukerds!

Dimmetje en ik hopen jullie, samen met jullie kindje, te ontmoeten op de Meet up van Jouw Geboorte Avontuur!! Samen met je eigen groepsgenoten waarmee je destijds de cursus volgde, maar ook met andere oud cursisten. Zo leuk!

Het plan is echt geweldig! Let op: Voorafgaande van de Open Dag bij het Kunst & Kids Café op 22 september hebben wij de ruimte én de activiteiten anderhalf uur voor ons alleen!! Dat betekent een heerlijke gezellige picknick in de tuin (binnen met slecht weer) en een activiteit zoals capoeira, kinderyoga of contakids (we zijn nog aan het kiezen welke...).

Dus we kunnen lekker kletsen, onze kindjes aan elkaar showen, geboorteverhalen uitwisselen, lekker eten en een toffe activiteit volgen alvorens hun echte open dag start! En dat allemaal GRATIS (alleen voor koffie en thee betaal je bij Kunst & Kids Café).

Wat een VIP behandeling!

Nog even over het Kunst & Kids Café (dat in de Acaciastraat zit):

In het Kunst & Kids Café ontmoet je andere ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar en kun je lekker onthaasten met een goede kop koffie of thee met wat lekkers. De kindjes kunnen heerlijk met elkaar spelen en zichzelf en de wereld ontdekken. Binnen, in de ontdekspeeltuin en natuurlijk tijdens de (inloop) kunstlesjes gegeven door professionals.

Ik zou het heel leuk vinden als je zelf iets lekkers en verantwoord / liefst suikervrij wilt bakken / koken!! Ik zelf doe dat natuurlijk ook en zal ook een paar flessen 0.0% bubbels meenemen!

Super leuk om jullie 22 sept te zien! Graag hier je gratis tickets reserveren!

Tickets

  • Ja wij komen met ons kindje!!

    Met dit ticket bevestig je je komst, super leuk!

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page