top of page

ma 12 aug

|

De locatie wordt later bepaald

Motherblessing

De Motherblessing is er voor jou! In de Motherblessing zoeken we onze vrouwelijke energie op en zullen dat activeren. Tijdens de avond krijg je een lekker voetbad en een voetmassage. Maar we doen vooral bijzondere oefeningen en krachtige meditaties om te activeren! De avond duurt 2,5 uur en is €45,-

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Motherblessing
Motherblessing

Tijd en locatie

12 aug 2019, 19:45 – 22:00

De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Voor zwangeren die aan het einde van hun zwangerschap lopen, zo ongeveer vanaf wanneer hun verlof in gaat, organisseer ik met regelmaat een Motherblessing.

Een Motherblessing is een avond om als aanstaande mama echt even een moment stil te staan bij wat er gebeurt met jou en met je baby. Écht stil te staan. En dat is in onze super snelle maatschappij, waarin veel van ons vrouwen gevraagd wordt en je als zwangere vaak werkt tot een week of 34 - 36 in je zwangerschap HELEMAAL niet verkeerd.

In de Motherblessing zoeken we onze vrouwelijke energie op en zullen dat activeren. Tijdens de avond krijg je een lekker voetbad en een voetenmassage, en kletsen we over je zwangerschap en je komende bevalling. We gaan op zoek naar hoe jij in verbinding staat met je lijf en je baby (dat is soms nog even moeilijk). We doen krachtige en mooie meditaties. Je gaat door die oefeningen de verbinding zeker voelen! Dit sterkt je in de baring!

Na een Motherblessing:

• Heb je tools om contact te maken met je vrouwelijke kracht, je QI.

• Kun je stilstaan bij wat er komen gaat vanuit die kracht.

• Kun je communiceren met je kindje in jouw buik

• Door dat communiceren kun je het geruststellen, ook tijdens de bevalling

• Kun jij je weeën straks super goed handelen omdat we een hele concrete maar vooral krachtige oefening doen, waardoor je begrijpt wat ademhaling en focus doet bij pijn.

Algemene info

De Motherblessing vindt plaats bij Vleugels of 't Haagsch Geboortehuys, duurt zo'n 2,5 uur en is €45,-

Tickets

  • Motherblessing

    De Motherblessing is €45,- voor 2,5 uur. Met dit ticket geef je aan dat je een plek reserveert. Na de avond ontvang je een tikkie van me.

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page