Online introductie 'Relaxed bevallen vanuit Regie'

Ben je zwanger, super leuk! Gefeliciteerd. Maar vind je het nadenken over die aanstaande bevalling misschien wat spannend? Hoor jij af en toe verhalen van anderen waar je eigenlijk niet zo blij van wordt? Dingen als 'uitscheuren of knippen'. Of lange duur of uitputtingslag. Of dat er niet geluisterd werd? En vind je dat eigenlijk maar akelige dingen? Snap ik. Dat is het ook!


Het goede nieuws; je kunt akelige situaties simpelweg voorkomen door je goed en realistisch voor te bereiden! Onderzoek wijst dit ook uit dat goede en realistische voorbereiding key is om een mooie bevallingservaring te creëren [bron: proefschrift onderzoeker/gynaecoloog Claire Stramrood 2013]. 

Ik ben Elaine, geboortecoach en HypnoBirthing docent en in de afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen/koppels geholpen in voorbereiden op hun bevalling! Met als doel dat zij relaxed begonnen aan de bevalling en daar ook relaxed doorheen gingen en bovendien 'in control' bleven, omdat ze wisten wat een bevalling daadwerkelijk inhoudt.

Met regelmaat geef ik een gratis introductie masterclass ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ via zoom (ben je tussen de 18 en 28 weken, dan is dit voor jou).
Tijdens deze introductie leg ik je uit wat dat ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ wat mij betreft dan precies inhoudt en hoe jij dat bereikt. Want heel simpel gezegd: Je bevalling zou een mooie ervaring mogen zijn, in plaats van paniek, toestanden, ingewikkeldheden of extreme pijn. Hoe het dan ook verloopt of wat voor medische indicatie je dan ook hebt.

Toch?

Ik geef mijn masterclass in mijn 'online klas', via Zoom Meetings. Op die avond leg ik een gedegen basis van hetgeen dat ik je kan leren. Je bent van harte welkom (al dan niet samen met je partner). 

Ik ga je die avond sowieso al onwijs veel bewustwording geven wat je gaat helpen, ook als je bevalling superheftig wordt.

NB.Vanwege de grote interesse kun je als zwangere (samen met je partner) de introductieavond alleen volgen tussen week 18 en 28 
van je zwangerschap
.


"Terugkijkend op de Gratis Introductieavond heb je ons al zoveel meer informatie en inzichten gegeven dan 'alleen' die beloofde concrete tips! Dat geeft nu al vertrouwen en een goed gevoel. Dankjewel daarvoor!" - Tessa