Online introductie 'Relaxed bevallen vanuit Regie'

Ben je zwanger, super leuk! Gefeliciteerd. Maar vind je het nadenken over die aanstaande bevalling misschien wat spannend? Hoor jij af en toe verhalen van anderen waar je eigenlijk niet zo blij van wordt? Dingen als 'uitscheuren of knippen'. Of lange duur of uitputtingslag. Of dat er niet geluisterd werd? En vind je dat eigenlijk maar akelige dingen? Snap ik. Dat is het ook!


Het goede nieuws; dat kun je dus voorkomen! 


Ik ben Elaine, geboortecoach en HypnoBirthing docent en twee zondagen per maand om 20:30 geef ik een gratis introductieles ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ via zoom.
Tijdens deze introductie leg ik je uit wat dat ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ wat mij betreft dan precies inhoudt en hoe jij dat bereikt. Want heel simpel gezegd: Je bevalling zou een mooie ervaring moeten zijn, waarin jij vanuit kracht en liefde je kindje baart. Hoe het dan ook verloopt of wat voor medische indicatie je dan ook hebt.

Toch?

Ik geef mijn introducties in mijn 'online klas', via Zoom Meetings.

Op die avond leg ik een gedegen basis van hetgeen dat ik je kan leren. Je bent van harte welkom (al dan niet samen met je partner). 

Ik ga je die avond sowieso al onwijs veel bewustwording geven wat je gaat helpen, ook als je bevalling superheftig wordt.

Plus: de cursussen van Jouw Geboorte Avontuur worden veelal deels vergoed door je zorgverzekeraar. 

NB.Vanwege de grote interesse kun je als zwangere (samen met je partner) de introductieavond alleen volgen tussen week 20 en 30 
van je zwangerschap
.


"Terugkijkend op de Gratis Introductieavond heb je ons al zoveel meer informatie en inzichten gegeven dan 'alleen' die beloofde concrete tips! Dat geeft nu al vertrouwen en een goed gevoel. Dankjewel daarvoor!" - Tessa

 

  • Facebook Jouw Geboorte Avontuur
  • Instagram Jouw Geboorte Avontuur
LOGO_JouwGeboorteAvontuurNIEUWWebsite.pn